Eleganță, design și inovație. Acestea sunt valorile Grupului Alca, care se reflectă și în noul nostru showroom din Praga. Vino și vezi calitatea de primă clasă și designul de lux al produselor Alca ale unui producător tradițional ceh. Va așteptăm cu interes!


LINIE DE PRODUSE PENTRU PROIECTE

Pe o suprafață de 1200 m 2 veți găsi o selecție de produse a Grupului Alca care pot fi folosite în fiecare proiect. Toate conceptele tehnologice Alca, sistemele de țevi FV Plast și sistemul de profile Alcasystem. Echipa noastră de manageri de proiect este pregătită să vă ajute la selectarea produsului exact pentru proiectul dumneavoastră sau să vă ofere o consultație.

Aranjați o întâlnire

ALCA - sortiment complet
ALCA - sortiment complet
ALCA - sortiment complet

PREMIUM
DESIGN

Vino și vezi personal că produsele noastre nu numai că sunt perfect concepute și funcționale, dar au și un aspect luxos conceput de designeri renumiți. Pentru arhitecți există o imagine de ansamblu completă a programelor de proiectare ce cuprind sifoanele de lavoar din oțel inoxidabil, plăcile de comanda sau a rigolele de duș. Indiferent dacă preferi un design minimalist sau cauți un element dominant în baie, vei alege garantat.

Am construit mai multe soluții de sistem incastrat in perete în showroom, nu doar pentru dezvoltatori și designeri. Există un sistem incastrat in perete pentru testare cu ajutorul căruia puteți verifica simplitatea instalării și modularitatea sistemului fiind asistați si consiliați de experții noștri. Vă prezentăm toate avantajele sistemului nostru de pereți în comparație cu sistemul de pereți din gips-carton sau cărămidă folosit in clădirile rezidențiale.

Mai multe informații despre Alcasystem

ALCASYSTEM: SIMPLIFICAȚI CONSTRUCȚIA

SISTEME DE ȚEVI

Sistemele de conducte ale FV Plast, care a devenit parte a Grupului Alca în 2021, reprezintă soluții pentru distribuția apei și pentru încălzirea în clădiri rezidențiale și industriale. Vino și vezi prezentarea completă a țevilor și fitingurilor PP-RCT cu debit cu 37% mai mare și, de asemenea, cunoașteți avantajele țevilor MULTIPERT universale multistrat pentru instalații și sisteme de încălzire.

Stabiliți o întâlnire

COMFORT este un sistem integrat de încălzire prin pardoseală și răcire pe tavan care oferă un confort termic perfect pe tot parcursul anului, fără necesități de spațiu – simplu spus, nu este vizibil deloc în clădire. Aflați cum funcționează totul în showroom-ul nostru. În plus, vom pregăti gratuit un proiect pentru construcția dumneavoastră.

Mai multe despre sistem

SISTEM INVIZIBIL DE ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE

CURSURI PENTRU PROFESIONISTI

Ca parte a conceptului Alca Academy, organizăm cursuri pentru profesioniști - instalatori, designeri, arhitecți și alți profesioniști care folosesc zilnic produsele Alca in munca lor. Echipa noastră este disponibilă pentru consultații individuale sau va organiza instruirea adaptată nevoilor dumneavoastră.

Vedeți datele programului de training


Galerie foto


Contact

Abordare
Komunardů 1626/35
170 00 Praga 7 - Holešovice
Republica Ceha
Program de funcționare
Luni - Vineri 9.00–17.00
Vizualizați contactul