Alcadrain a fost fondată în 1998 ca o afacere de familie, numită Alcaplast. În 2022 și-a schimbat numele odată cu înființarea Alca Group. Este cel mai mare producator de obiecte sanitare din Europa Centrala si de Est, producând peste 1000 de produse sanitare pe o suprafață de peste 110 000 m2 - robinete, sifoane, sisteme WC, canale scurgere de dus, sifoane de pardoseala, capace WC si alte produse.

Alcadrain o společnosti

Alcadrain se extinde rapid, ceea ce se datorează în principal calității înalte și designului de vârf al produselor premium marca Alca, pe care compania le proiectează singură și a câștigat o serie de premii precum Red Dot Award 2014 pentru clapetele FLAT sau iF Design Award. 2018 pentru clapetele fără atingere NIGHT LIGHT.

Alcadrain o společnosti

Pentru a cincea oară consecutiv, compania și-a apărat poziția printre cele mai de succes 100 de companii cehe din competiția Cehă Top 100, iar în 2019 proprietarii companiei - Radka Prokopová și František Fabičovic - au câștigat prestigiosul premiu EY Entrepreneur of the Year 2018. în Republica Cehă.

Alcadrain o společnosti

Produsele Alcadrain sunt folosite atât în construcțiile noi, cât și în renovarea celor deja existente. Experții tehnici de la Alcadrain pun accent pe fiabilitatea și impecabilitatea tuturor produselor. Calitatea tuturor produselor este testată înainte de a părăsi fabrica din Břeclav.

Alcadrain o společnosti

Alcadrain face parte din Grupul Alca împreună cu alte două companii - Alcapipe, cel mai mare producător ceh de sisteme de țevi, cunoscut anterior sub numele de FV Plast, și Alcafix care produce profile de sisteme modulare pentru construcția și renovarea băilor și toaletelor.

Alcadrain o společnosti

Crearea produselor fiabile, satisfacerea cerințelor clienților și creșterea calității vieții este scopul principal Alca Group.

Video despre companie