Economisește timp și forță de muncă

AlcaSystem poate înlocui atât pereții din cărămidă, cât și pereții din gips-carton. Poate fi folosit în proiecte mari de dezvoltare, dar și în construcția de case familiale sau renovări. Pereții prefabricați importați pe șantier accelerează semnificativ lucrările și economisesc timp și costuri. Cu cât proiectul este mai mare, cu atât este mai mare economia.Construcție rapidă și curată

Peretele este format din trei componente de bază, care pot fi ușor asamblate împreună. După o scurtă pregătire, instalarea poate fi făcută și de o persoană care nu este meseriaș. Nu este necesară nicio pauză a activității de construcție, deoarece este un proces uscat, inclusiv acoperirea peretelui cu plăci de ipsos.

Precizie și suprafețe perfect plane

Profilele AlcaSystem sunt perfect drepte, deoarece conectarea cu cuplajele de colț asigură întotdeauna un unghi drept. După amplasarea peretelui în spațiu, se creează un perete perfect plat și solid, gata să fie acoperit cu gips-carton. Nu există riscul îndoirii plăcilor de ipsos sau a crăpării plăcilor.

Capacitate mare de încărcare pe perete

AlcaSystem poate fi instalat ca pre-perete sau ca perete autoportant de sine stătător. Este testat și certificat în laboratoarele germane de testare MPA pentru o capacitate de încărcare excentrică de până la 400 kg.

Izolație fonică și rezistență la foc

AlcaSystem are certificare pentru o izolare fonică conform DIN 4109 și protecție împotriva incendiilor conform EN1364-3, care corespunde standardelor europene.

Greutate redusă, rezistență la înălțime

Materialul utilizat pentru producerea componentelor AlcaSystem excelează în greutate redusă și în același timp rezistență ridicată. Peretele prefabricat, inclusiv obiecte sanitare integrate și sisteme de conducte, poate fi transportat în mână de 2 persoane.

Prefabricare

Prefabricarea pereților economisește timp pe șantier. Poate fi adus complet finisat cu sisteme sanitare și conducte deja integrate. Este ușor de transportat și de manevrat datorită greutății sale reduse. Peretele este perfect flexibil, deci poate fi pur și simplu adaptat la spațiul specific direct pe șantier.

PRODUCȚIE PROPRIE ȘI STOC DISPONIBIL

Producția de profile și accesorii se face în Republica Cehă. Deținem stocuri ca și pentru celelalte produse Alca. Mulțumită acestui lucru


Vă place ALCASYSTEM?

Contactați-ne

Soluții pentru orice spațiu

AlcaSystem este absolut modular. Poate fi folosit ca pre-perete sau ca o partiție autoportantă într-un spațiu. Sistemul poate fi combinat în mod arbitrar într-o formă L sau X și se potrivește în orice spațiu. Dimensiunile pereților AlcaSystem nu sunt limitate în niciun fel, puteți crea un perete de orice lățime și înălțime. Peretele poate fi, de asemenea, teșit în orice unghi pentru plafoanele înclinate, poate crea și deschideri de construcție pentru uși sau ferestre. Toate obiectele sanitare și sistemul de conducte de apă sunt întotdeauna integrate în interior.

Totul de la un singur producător

Pereții sunt produși de grupul ceh Alca Group, care integrează cei mai mari doi producători cehi de articole sanitare și sisteme de țevi - Alcadrain și FV Plast. Acest lucru garantează 100% compatibilitatea tuturor componentelor și o calitate de primă clasă dovedită de ani de dezvoltare.

ALCASYSTEM vše od jednoho výrobce

Contactați-ne ALCASYSTEM?

Completați formularul și vă vom răspunde

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Prin trimiterea formularului, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal introduse pentru a răspunde mesajului trimis. Datele cu caracter personal vor fi prelucrate în conformitate cu acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal.