SISTEME WC ÎNCASTRATE

Gama de rezervoare încastrate ALCA este concepută pentru a putea acoperi toate utilizările posibile. Aceasta include nu numai construirea în pereți portanți, instalarea în gips-carton, ci și o opțiune de instalare a sistemului în spațiile de baie deschise.

SISTEME WC ÎNCASTRATE

Un modul WC inovator conceput cu ajutorul a  peste 3.000 de instalatori cehi și slovaci.

Sisteme pentru încastrarea în pereți portanți și în cei de gips-carton

Fiecare proiect necesită o soluție proprie. Sistemele WC Alca sunt concepute pentru a satisface cerințele atât pentru construcția clasică de zidărie, cât și pentru materialele ușoare moderne.

Instalare și întreținere simplă

Ne străduim să facem lucrul cu sistemul WC cât mai ușor posibil pentru montatorii și instalatorii noștri. De aceea, toate accesoriile necesare sunt incluse în fiecare ambalaj. Fie că este vorba de material pentru conectarea vasului de toaletă, material de ancorare complet sau capacele de instalare necesare. În plus, ne-am echipat sistemele cu o frână de picioare și un kit de montare pe perete EASY LOCK.

Garantăm disponibilitatea pieselor de schimb timp de 25 de ani, pe care le puteți găsi la vânzătorul dumneavoastră de tehnologie de instalare.

Avantajele rezervoarelor WC încastrate ALCA

Furnizăm sisteme WC ALCA în întreaga lume de mai bine de 15 ani. În toată această perioada, le-am perfecționat cu ajutorul a 3000 de instalatori și montatori

Suntem deosebit de multumiți de odorizantul discret pentru tablete, ventilația cu eliminare imediata a mirosurilor nedorite sau sisteme speciale pentru spatii neobișnuite.

O gamă largă de clapete de acționare compatibile

Încă de la începutul producției de sisteme WC, noi cei de la Alca ne bazăm nu numai pe funcționalitate, ci și pe eleganță. Din acest motiv, aducem mai multe serii de clapete care pot adăuga o notă unică fiecărei băi.

Clapetele noastre de acționare sunt compatibile cu toate modulele anterioare. Asa ca o poti instala pe cea care iti place in baia ta.

Types of WC systems Alca