Al tău până la ultimul detaliu

.

Fiecare dintre noi este unic. Personalitatea, gusturile, interesele și temperamentul nostru. Toate acestea ne definesc. Și merităm să trăim într-un mediu care reflectă individualitatea noastră. Până la ultimul detaliu.

Rulează video

Patru modele de culori

Am ales cele mai căutate nuanțe și am asortat perfect culorile cu toate produsele din gama INDIVIDUAL. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji că clapeta de acționare, sifonul, ventilul click-clack sau robinetul colțar nu s-ar potrivi una cu cealaltă sau cu bateriile dvs.

.

Potrivire perfecta

Produsele noastre PVD permit combinarea întregii game, astfel încât să se potrivească cu baterii și produse ale altor producători.

.

Tehnologie PVD unică

.
LUCIOS
(din 3T / 2021)
MAT PENSULAT

Finisajul luxos de suprafață de înaltă calitate pentru produsele PVD este creat prin aplicarea unui strat foarte subțire dintr-un material special care se contopește cu materialul de bază la nivel atomic

Rezultatul este durabilitatea și longevitatea crescute a produsului precum și un aspect elegant.. Fie într-un finisaj super-lucios, fie în varianta mată cu o textură mai pronunțată.

Armonie perfectă

Fie că optați pentru finisajul elegant în auriu roșcat, auriu , nichel subtil sau modernul nichel negru, toate finisajele de suprafață ale clapetelor de acționare FLAT INDIVIDUAL garantează rezistența maximă a culorilor și o rezistență extremă la zgârieturi.