Clapete de acționare de designer by Lucie Koldová Dot. Dot. și Linka

Vă prezentăm Dot.Dot. și Linka. Ambele clapete au un element dominant în centru – o presă periferică. Clapeta de acționare în sine seamănă cu un corp, ale cărui contururi proeminente sunt accentuate de mulaje. „Acest element de design .spune o poveste despre simplitate Accentul pus pe detalii, care se reflectă în rotunjirea blândă și minimalism, transformă o clapetă obișnuită într-o piesă ușor de utilizat și, în același timp, estetică”

Clapetă de acționare nouă Linka

Linie strictă îmblânzită de unduire
Clapeta este inspirata din formele si liniile arhitecturii moderne. La prima vedere, pare fundamentală și fără compromisuri. Însă forma rotundă a unduirii îmblânzește expresia generală, iar clapeta creeaza astfel impresia de blândețe și echilibru.

Se contopește cu peretele sau iese în evidență
Oricare ar fi cerințele, in gama larga de variante de culoare vei găsi o soluție pentru fiecare spațiu. În plus, clapetele Linka sunt atât de subțiri încât se îmbină cu gresia.

Clapetă de acționare nouă Dot.Dot.

Cercul ca simbol al perfecțiunii
Simplitatea și eficiența sunt cele două aspecte ale clapetelor Dot.Dot. Simbolul tradițional al unui cerc evidențiat de un val elegant reprezintă povestea apei curgătoare. Și în plus, va arăta absolut minunat în baie.

Un joc de contraste
Patru variante de culoare se vor potrivi fiecărei băi. Aspectul minimalist oferă clapetei în versiunea monocoloră un caracter sculptural uniform. Pe de altă parte, contrastul dintre negru minimalist și auriu distinctiv va adăuga curaj și eleganță oricărei încăperi.

Designer clapete de acționare Lucie Koldová

Puritate și direcție clară
Lucie Koldová este o personalitate semnificativă în designul ceh. Ea creează mobilier, corpuri de iluminat, obiecte și spații originale cu o atmosferă specifică. Acum s-a alăturat Alca pentru a crea o serie de clapete de designer numite Linka și Dot.Dot.

Elementul dominant al ambelor tipuri de clapete este ondulația. Inspirația a fost un curent de apă curgătoare.

Lucie Koldová
„Acest element spune o poveste despre simplitate. Accentul pus pe detalii, care se reflectă în rotunjirea blândă și minimalism, transformă o clapetă obișnuită într-o piesă ușor de utilizat și, în același timp, estetică”, .
descrie Lucie Koldová ideea.

Patru variante de culoare

8 variante de culoare în total de la negru mat la alb ca zăpada.

Linka

Dot.Dot.

Avantajele clapetelor

Clapetă de acționare cu mecanism de înclinare

course info icon

Ramele clapetelor selectate din gama THIN au un mecanism de înclinare adăugat pentru îndepărtarea mai ușoară . În combinație cu un dozator de tablete, inclus în fiecare modul WC, creează un sistem de igienă și mai bună a toaletei.

Tratament anti-bacterian al suprafeței

course info icon

Finisajul de suprafață al clapetelor mate din gama conține acum nanoparticule de argint care împiedică răspândirea microorganismelor nedorite.

Nu lasă amprente

course info icon

Suprafața clapetelor de acționare are un strat protector special, care ascunde urmele de amprente. Acest lucru are, pe lângă funcția estetică și alte beneficii. Clapetele de acționare FLAT nu trebuie curățate atât de des, ceea ce contribuie la creșterea duratei de utilizare.

100% compatibilitate

course info icon

Clapetele de acționare Linka sunt 100% compatibile cu toate sistemele de instalare pre-perete Alca.

play button