Pentru a cincea oară la rând Alcaplast este marea câștigătoare a competiției Cele mai bune 100 de companii cehe. În ciuda stării de urgență și a restricțiilor corelate cu aceasta , ceremonia s-a desfășurat conform planului la Castelul Praga în Spanish Hall. Lukáš Vozdecký a primit premiul ăn numele proprietarilor companiei, Radka Prokopová și František Fabičovic.

" Am făcut o treabă excelentă împreună cu angajații nostri în 2021 cu toate că am avut de înfruntat o tornadă, o criză de natură economică și de materie primă și două valuri pandemice. În ciuda acestor obstacole am performat ăn provocări și am continuat să creștem. Înțeleg acest premiu în primul rând ca pe o apreciere a abordării active pe care am avut-o în fața acestor dificultăți și le mulțumesc tuturor angajaților pentru susținere" a comentat Radka Prokopová director executiv al Alcaplast.

Premiul a fost înmîânat de către Comenius company în cadrul competiției Cele mai bune 100 de companii cehe din 1996. Scopul competiției este să identifice și să prmoveze companii cehe din diverse sectoare economice care au rezultate extraordinare.

Vedeți de alte companii alături de Alcaplast au fost premiate : https://www.comenius.cz/ceskych-100-nejlepsich-2021

img-20211126-wa0009
img-20211126-wa0009
obraz
obraz
sal
sal