Reprezentanța producătorului Ceh, Alca Plast din România, deschisă în Octombrie 2008 cu sediul la Sibiu a fost exemplul perfect de evoluție, stabilitate și dezvoltare al afacerii din România. Cu o echipă mică dar eficientă am reușit să impunem brandul Alca Plast pe piața din România. Construcția propriului sediu a venit ca și un lucru firesc în urma creșterii și dezvoltării continue, încă de la începuturi. O parte a strategiei de menținere a acestor tendințe a fost încercarea de a realiza noi soluții flexibile pentru partenerii existenți și, de asemenea, pentru cei potențiali în ceea ce privește operativitatea livrărilor și capacitatea de stocare.

Noua hală are peste 1.500 mp, este poziționată în Parcul Industrial Șura Mică, în imediata apropriere de autostrada A1 și dispune de un sistem logistic modern. Construcția a început în martie 2020 și s-a încheiat în octombrie 2020.

În acest moment suntem pregătiți să primim cantități considerabile de marfă pentru a putea efectua livrări și către piețele din Bulgaria și Republica Moldova , dacă va fi necesar, dar și pentru a face față viitoarelor provocări.

Suntem convinși, că, datorită acestei investiții, poziția noastră pe piața din Europa se va consolida. Mulțumim conducerii și colegilor din Cehia pentru tot suportul acordat în realizarea acestui nou sediu. Suntem recunoscători în același timp, partenerilor noștri din România pentru înțelegere și pentru buna colaborare de până acuma și dorim să-i asigurăm în continuare de disponibilitatea noastră totală.