Noutăţi

Canalul de drenaj al terasei Alca a câștigat un premiu prestigios la ISH

Canalul de drenaj al terasei Alcadrain a câștigat Premiul Design Plus la Târgul Internațional ISH 2023 de la Frankfurt pe Main, una dintre cele mai prestigioase expoziții de obiecte sanitare, încălzire și instalații din lume. Anul acesta, peste 2.000 de companii din 154 de țări și-au prezentat noutățile. Juriul a fost impresionat în principal de soluția invizibilă a canalului de drenaj al terasei, care se integreaza perfect in ambient.

Invitaţie ISH 2023

Suntem încântați să vă invităm la cel mai prestigios târg din lume, ISH Frankfurt experiența băii, care va avea loc în 13–17 martie 2023.

În acest această perioadă ne puteți găsi în pavilionul 4.0 în standul B85.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim acolo.

INFO 1–2023

 • O reducere semnificativă de preț pentru sifonul incastrat pentru mașina de spălat rufe pentru conectarea a două aparate
 • Sistem universal de montare cu greutate proprie pentru panouri fotovoltaice pentru acoperișuri plane"
 • Design Plus ISH 2023 Award acordat pentru noul canal de drenaj

Alcadrain din nou in topul „100 cele mai bune companii cehe“

Pentru al șaselea an la rând Alcadrain a fost introdusă în topul „100 cele mai bune companii cehe“ și chiar a urcat de pe locul 50 unde s-a poziționat in anul 2021, pe locul 41.

Anunțarea rezultatelor competiției care se desfășoară de 27 de ani , împreună cu conferința internațională “Factori cheie de succes“ a avut loc la Castelul Praga in Galeria Nouă și Sala Spaniolă.

Alca Days 2022 a impresionat peste 130 de clienți

Săptămâna trecută a avut loc Alca Days - cel mai mare eveniment al anului pentru clienții noștri. Am primit peste 130 de parteneri, de data aceasta în principal din țările în care se află filialele noastre internaționale. Oaspeții au sosit din Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, dar și din alte țări precum Moldova sau Albania.

În cadrul acestui eveniment tradițional de toamnă, clienții noștri au avut ocazia să viziteze showroom-ul din Praga, să vadă fabrica FV Plast din Čelákovice și compania Alcadrain din Břeclav – astfel au avut o imagine de ansamblu asupra întregului Grup Alca.

Alcaplast schimbă logo-ul și numele companiei după 24 de ani

Firma Alcaplast, membra a gupului Alca își schimbă identitatea corporativă de la 1 martie 2022. Astfel, pentru prima dată în istoria de 24 de ani a companiei vom avea un alt logo.

Noul logo vine și cu o schimbare a numelui . Alcaplast devine Alcadrain, nume care exprimă esența produselor noastre de drenaj pentru uz interior sau exterior și se mulează mai bine pe mediul internațional unde vindem majoritatea produselor noastre.

Pentru al cincilea an la rând, Alcaplast între câștigătorii competiției 100 cele mai bune companii cehe.

Pentru a cincea oară la rând Alcaplast este marea câștigătoare a competiției Cele mai bune 100 de companii cehe. În ciuda stării de urgență și a restricțiilor corelate cu aceasta , ceremonia s-a desfășurat conform planului la Castelul Praga în Spanish Hall. Lukáš Vozdecký a primit premiul ăn numele proprietarilor companiei, Radka Prokopová și František Fabičovic.

INFO 4/2021

 • Sisteme de scurgere pentru exterior LOW
 • Sifoane industriale din oţel inoxidabil
 • Extindere program negru-mat
 • Canal de duș negru cu grătar de alamă APZ10BLACK-BRASS

INFO 3/2021

 • Inovație în sistemele de rezervor încastrat
 • Inovarea sistemelor de WC Slim
 • Clapetă de acționare cu mecanism de înclinare
 • Recipient pentru tablete de curățare WC
 • Noul design al clapetei de acționare TURN
 • Clapeta de acționare antibacteriană FUN-BLACK
 • Canale de scurgere pentru duș din plasticcu montare la perete
 • Sifon de chiuvetă A80-DN32
 • Filtru pentru captarea murdăriei

INFO 2/2021

 • Program INDIVIDUAL - design atractiv, calitate premium, durabilitate maximă
 • Noile lungimi pentru canalele de scurgere de duș APZ13-DOUBLE9 Fit and Go
 • Canal de duș APZ1 într-un singur pachet cu grătar LINE
 • Racord WC flexibil - inovaţie din seria PREMIUM

Alca Plast România și-a construit propriul sediu în Parcul Industrial Șura Mică

Reprezentanța producătorului Ceh, Alca Plast din România, deschisă în Octombrie 2008 cu sediul la Sibiu a fost exemplul perfect de evoluție, stabilitate și dezvoltare al afacerii din România. Cu o echipă mică dar eficientă am reușit să impunem brandul Alca Plast pe piața din România. Construcția propriului sediu a venit ca și un lucru firesc în urma creșterii și dezvoltării continue, încă de la începuturi. O parte a strategiei de menținere a acestor tendințe a fost încercarea de a realiza noi soluții flexibile pentru partenerii existenți și, de asemenea, pentru cei potențiali în ceea ce privește operativitatea livrărilor și capacitatea de stocare.

Radka Prokopová și-a apărat titlul de TOP FEMEIA DE AFACERI în Republica Cehă.

{remove}

{/remove}

Radka Prokopová, coproprietar și director executiv al Alcaplast a devenit feneia de afaceri a anului pentru al doilea an la rând în cadrul competiției Top femei de afaceri Republica Cehă.

Top femei de afaceri Republica Cehă este o competiție organizată de editura Economia începând din anul 2006. Juriul este compus din 20 de reprezentanți ai sferei publice și a mediului de afaceri care caută să descopere persoalități feminine interesante și acordă premii la câteva categorii.