Alca Academy

Academia Alca colaborează cu experți în inginerie sanitară. Scopul este de a prezenta un producător ceh de calitate și în același timp de a prelua sugestiile inovatoare care să ofere o instalare mai ușoară și o utilizare mai eficientă a produselor. Instalatorii, designerii, arhitecții - toți profesioniștii care utilizează produsele noastre în fiecare zi, sunt o sursă de inspirație pentru noi, pentru a îmbunătăți continuu parametrii produselor, serviciilor și suportul.

Arhitecți și designeri

În cadrul întâlnirilor discutăm despre proiectarea, funcționalitatea și calitatea materialelor produselor Alcadrain. Seminariile profesionale vor face mai ușoară orientarea în liniile de produse Alcadrain, vor oferii soluții pentru proiecte și vor permite contactul direct cu materialele și aspectul produselor noastre premium ALCA.


Instalatori și montatori

Perfecțiunea tehnică nu sunt vorbe în vânt la Alcadrain. Luați produsul în mână și încercați calitatea materialului. Ușurința de instalare și servisarea facilă sunt motivele pentru a participa la formarea profesională. Formare profesionala pentru dvs. este organizată în mod regulat la mai multe locuri din Cehia și Republica Slovacă. Participanții vor primi un certificat, care aduce multe avantaje.

Instalatorul certificat

  • cunoaște principiile pentru o instalare bună și eficientă a produselor noastre
  • poate acorda o garanție extinsă
  • este listat ca instalator recomandat la www.alcadrain.ro
  • primește un produs GRATUIT de la Alcadrain

În fiecare an ni se alătură peste 500 de instalatori. Capacitatea sălilor de instruire este limitată, așa că vă recomandăm să vă înregistrați cât mai curând posibil.


Elevii liceelor ​​și universităților

Fără practică, este dificil să transferăm cunoștințe teoretice acumulate în viața de zi cu zi. De aceea, ajutăm elevii și studenții de la inginerie să dezvolte abilități practice. Servisarea corespunzătoare a unui rezervor WC, precum și proiectarea unui sistem eficient de drenaj într-o baie nu pot fi învățate numai din cărți.


Vânzătorii de specialitate

Cerințele clienților sunt în continuă creștere iar un vânzător bun are nevoie de informare regulată de calitate asupra produselor oferite. Avantajele produselor, modurile de utilizare pentru rezolvarea diverselor probleme și ofertarea sortimentului potrivit în funcție de nevoile clienților sunt temele de formare pentru vânzătorii profesioniști.


 

Proiectul Alca Academy este co-finanțat prin Programul Operațional întreprinderi și inovație și de la bugetul de stat și este în conformitate cu Planul Integrat de Dezvoltare a orașului Břeclav. Alca Academy oferă facilități pentru companii, în special în dezvoltarea educației angajaților și a copiilor lor.

Informații de bază despre curs

Pentru mai multe informații și despre trimiterea formularului de aplicare vă rugăm să ne contactați prin e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sunați la 420 519 821 058