Săptămâna trecută a avut loc Alca Days - cel mai mare eveniment al anului pentru clienții noștri. Am primit peste 130 de parteneri, de data aceasta în principal din țările în care se află filialele noastre internaționale. Oaspeții au sosit din Polonia, Ungaria, România, Bulgaria, dar și din alte țări precum Moldova sau Albania.

În cadrul acestui eveniment tradițional de toamnă, clienții noștri au avut ocazia să viziteze showroom-ul din Praga, să vadă fabrica FV Plast din Čelákovice și compania Alcadrain din Břeclav – astfel au avut o imagine de ansamblu asupra întregului Grup Alca.

Participanții de la Zilele Alca au fost și primii care au aflat despre noutățile planificate pentru producție în 2023. În același timp, au avut ocazia să vadă live toate produsele noastre. Principala atracție a fost Alcasystem – un sistem modular pentru prefabricarea pereților, folosit în principal pentru construcția și renovarea băilor, care integrează atât tehnologia sanitară Alcadrain, cât și sistemele de cțevi FV Plast.

Cina festivă cu degustare de vinuri a încheiat fiecare zi a evenimentului de trei zile.

Iată galeria foto.