Training angajați

28Firma Alca plast servis, LLC consideră că dezvoltarea personalului este una dintre cele mai bune investiții pe care compania o poate introduce în activitatea sa.
În conformitate cu cele mai recente tendințe în HR încercăm treptat o abordare cuprinzătoare și sistematică de a lucra cu angajații, inclusiv dezvoltarea personalității lor și a potențialului profesional. În mai 2013 compania Alca plast a început cu succes implementarea unui proiect de doi ani "Egalitatea de șanse în educație pentru angajații Alca plast, LLC", care este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Resurse Umane și ocuparea forței de muncă și din bugetul de stat.

 

 

 

photo 274

Obiectivul principal al acestui proiect este de a dezvolta un sistem de training pentru angajații companiei în ceea ce privește egalitatea de șanse între femei și bărbați, contribuind astfel la îmbunătățirea serviciilor societății și a dezvoltării sale în ansamblu. Proiectul are drept scop principal extinderea și aprofundarea domeniului de aplicare a cunoștințelor profesionale în domeniul lor profesional, în conformitate cu cerințele modelelor de competente ale profesilor cheie, competențe ale angajaților și, prin urmare, creșterea calității și portofoliul de servicii oferite clienților într-un sistem de învățământ durabil.

Proiectul este implementat mare parte în centrul de formare Alca Academy. În cadrul învățământului profesional non-tehnic și special și a învățământului tehnic profesional vor fi instruiți un număr total de 86 de persoane. În cadrul activităților sale, proiectul presupune, de asemenea, utilizarea potențialului lucrătorilor mai în vârstă, mai ales după proiect, atunci când acești lucrători își vor găsi locuri de muncă în poziția de maistru, sau de trainer intern.

 

 

slogan ANG w550h62

EY2012 barevne